products

De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: Hygger
Modelnummer: Hg-956-TP
Min. bestelaantal: 1000 Stuk/Stukken
Prijs: $5.50 - $6.50 / Piece
Verpakking Details: in uitstekende giftdoos, als OEM de orde volgens klant vereisten detailleert.
Levering vermogen: 10000000 Stuk/Stukken per Maand
Gedetailleerde informatie
Type: Aquariums & Toebehoren Materiaal: Plastiek
Eigenschap: Duurzaam Steekproeventijd: 3-5 dagen
MOQ (OEM): 500-1000pcs MOQ (Hygger): 10PCs.
levertijd (OEM/ODM): 25 dagen levertijd (Hygger): 3-5 dagen
Volume: N/A Haven: Shenzhen
Hoog licht:

het grintreinigingsmachine van de vissentank

,

Elektrische de reinigingsmachine van het de tankgrint van Hyggervissen


Productomschrijving

Van het het Aquariumgrint van de vissentank Schonere de Uitrustings Lange Pijp voor Water die met lucht-Drukkende Stroom Inh. veranderen van het Knoop de Regelbare Water

Productomschrijving

 

Wisselaar van het het Grint de Schonere, Nieuwe Snelle Water van het Hyggeraquarium met lucht-Drukkende van het de Tankzand van Knoopvissen van het de Uitrustingsaquarium Schonere de Sifon Stofzuiger met het Controlemechanismeklem van de Waterslang

 

  • [3 in 1 Functie]: 1, Vuilzuiging. Het grintvacuüm voor Aquarium met de inhamtoebehoren van de vogelbekdierzuiging wordt uitgerust, en het is gemakkelijk om de faecaliën weg te zuigen die. 2, Zandwas. De aquariumsifon met 3D Netto Filtermand, beschermt uw liefdevissen en het kleine grint van zuigt uit het aquarium. 3, Water het Veranderen. Ingebouwde dubbele luchtkussens, atmosferische holte, goede veerkracht, moeiteloze verrichting.
  • [Het Werk Principe]: Hand lucht-drukt. Het promotiedeel is uitgerust met een handvat, dat meer werkende ruimte heeft en arbeid redt en gemak brengt, door de snelste snelheid te testen is 7 keer te drukken. De zandwasmachine heeft 2 dik gemaakte luchtkussens binnen, die pompwater snel kunnen. En gebruikend pp-ABS materialen, maakt de weerstand tegen uitdrijving, zich niet over luchtkussenschade ongerust en de lekkage, kan lange tijd worden gebruikt.
  • [Makkelijk te gebruiken]: Duw de sifonschakelaar meerdere keren van de stofzuiger van de aquariumsifon, en zorg ervoor dat het deel van de inhambuis van water volledig is, en neem dan de afzetslang waar. Nadat het water onophoudelijk wegvloeit, kunt u duw tegenhouden en waarnemen of het automatisch zal. Als niet, blijf tot het water werken zal wegvloeien snel en automatisch. Het zand kan zich in de uitbreidingsbuis op en neer bewegen om puin uit uw aquarium te verwijderen.
  • [De Toebehoren omvatten]: 1 *Air-pressing controlelichaam; 2 de Buis van de *Extensioninham; 1 schakelaar van de *Extensionbuis; 1 *User-Handboek; 1 inham van de *Duckbillzuiging (Puinvacuüm); 1 *Outletslang (79inch-de Slang van pvc), de waterpijp kan volgens de vraag worden gesneden; 1 Klem van de *Waterstroom (Datatransportbesturing), past gemakkelijk waterstroom aan; 1 *Fixtureklem (Waterpijpklem), bevestigt vrij, vrij uw handen.
  • [Brede Toepassing]: Reinigingsmachine van het aquarium is de Vacuümgrint geschikt voor diverse soorten vissentanks, met verbonden uitbreidingsbuizen, het verbinden combinatie in twee stadia, zowel zijn de grote als kleine tanks geschikt, en de uitbreidingsbuis kan volgens de vraag worden geïnstalleerd. Vier basiscombinaties (exclusief handvatlengte): 2 buizen (31.4inch); 2 buizen + hoofd (34inch); 1 buis (16inch); 1 buis + hoofdtoebehoren (18inch).

De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 0De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 1De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 2De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 3De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 4De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 5De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 6

 

 

Verpakking & het Verschepen

 

 

 

Enig productgrootte/gewicht 43*24*8cm, 0.kg
Size/CTN, weight/CTN 58*48*45cm, 17kg, 16pcs
levertijd 5-200pcs 2-3 dagen, boven 500 PCs 25 dagen

 

 

 

 

 

Onze Diensten

 

1. Alle punten worden getest zorgvuldig door onze professionele inspectieafdeling alvorens te verschepen.

2. Alle producten werkt zeer goed alvorens zij worden verzonden naar u.

3. U kunt van grotere korting genieten na het worden ons VIP lid.

4. Wij hebben consistenly hoog niveau van goederenbeschikbaarheid.

5. Om het even welk vraag en onderzoek zullen zo spoedig mogelijk responsed zijn.

 

 

De plastic Snelle Reinigingsmachine van het Aquarium Vacuümgrint 7

 

 

 

 

 

FAQ

1. Kan ik een steekproef krijgen?

 

Ja, kunt u kleine steekproevenlasten betalen.

 

 

2. hoe te om product te installeren?

 

wij zullen u installatiegids geven, dan kunt u door zich gemakkelijk installeren.

 

 

3. hoe spoedig kan ik een prijsopgave krijgen?

 

Voor de meeste projecten, zodra wij de stijl en de grootte kennen, kunnen wij u van een prijsopgave voorzien met in 24 uren.

 

 

4.Do u keurt aanpassingsorde goed?

 

Ja, en MOQ 1000pcs.

 

 

5.What zou ik alvorens opdracht te geven tot moeten doen?

 

Alvorens opdracht te geven tot, moeten wij de de productdetails en prijs bevestigen, en bevestigen het materiaal u koos, dan kunt u beginnen opdracht te geven tot.

 

 

6.Do u verleent de ontwerpdiensten?

 

Ja, verlenen wij de ontwerpdiensten voor het aquarium. Met inbegrip van het ontwerp van de aquariumdecoratie, de steunregelingontwerp van het aquariumleven en het ontwerp van de poolverlichting.

 

 

7, kunnen u aaccept kleine orde?

 

ja, Ons Hygger-merkproduct MOQ 5 PCs. Als OEM, MOQ 500-1000pcs.

 

 

 

 

Contactgegevens
Tracy Paeng

Telefoonnummer : +86-755-2870 4179

WhatsApp : +8613316474557