products

5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: Hygger
Modelnummer: Hg-802-TP
Min. bestelaantal: 1000 Stuk/Stukken
Prijs: $17.55 - $19.50 / Piece
Verpakking Details: in uitstekende giftdoos, als OEM de orde volgens klant vereisten detailleert.
Levering vermogen: 10000000 Stuk/Stukken per Maand
Gedetailleerde informatie
Type: Aquariums & Toebehoren Materiaal: Plastiek
Eigenschap: Duurzaam Steekproeventijd: 3-5 dagen
MOQ (OEM): 500-1000pcs MOQ (Hygger): 10PCs.
levertijd (OEM/ODM): 25 dagen levertijd (Hygger): 3-5 dagen
Volume: N/A Haven: Shenzhen
Hoog licht:

50w de Tankverwarmer van titaniumvissen

,

5 het waterverwarmer van het gallonaquarium

,

10 de tankverwarmer van de gallonschildpad


Productomschrijving

 

 

Productomschrijving

 

Van het de Tanktitanium van het Hyggerzoutwater Verwarmer Met duikvermogen van het de Buis de Nauwkeurig vastgestelde Aquarium met Digitale Thermostaat, IC-Temperaturencontrolemechanisme 50-500 Watts

  • [VOLLEDIG MET DUIKVERMOGEN]: Onze Tankverwarmer is volledig met duikvermogen in water HORIZONTAAL met 2 zuignappen kan gemakkelijk op tank worden opgezet. Plaats het dichtbij een sterke waterstroom zodat het gehele aquarium bij dezelfde temperatuur. Komt met een afzonderlijk controlemechanisme waar u gemakkelijk van laag aan hoogte kunt aanpassen zonder de verwarmer van de aquarium of vissentank te nemen. [SHATTERPROOF & ANTICORROSION]: Deze Titaniumverwarmer is volledig shatterproof aangezien er GEEN glas in de bouw is het van op zwaar werk berekend, duurzaam Titanium heeft gemaakt. Aangezien het een grote eigenschap van het zijn anticorrosion heeft, is het perfect voor zoetwater, zoutwateraquariums en ertsadertanks. [NAUWKEURIG VASTGESTELDE TEMPERATUUR]: Bouwstijl-in externe elektronische theromstat, heeft het DUBBELE LCD vertoning die u duidelijk temperatuur het plaatsen in of Celsius of Fahrenheit toont. Omhoog is aquariumtemperatuur en beneden wordt geplaatst temperatuur. De verwarmer zal ophouden verwarmend wanneer temperatuurstijging precies aan uw gewenste temperaturen. Het verwarmen temperatuurwaaier 32 aan 104°F.-Controlenauwkeurigheid is +/- 0.5° C. [GEAUTOMATISEERD AFGESLOTEN SYSTEEM]: De temperatuur kan aan uw gewenste graad van hitte worden gecontroleerd en worden geplaatst. Het vertrekt automatisch toen het de aangewezen temperatuur van uw het plaatsen bereikte. VOLTAGE: 110V [TANKcapaciteit]: de verwarmer van het 500 wattsaquarium, 12 duim in lengte. Geadviseerd voor aquariums met 60 tot 120 gallons watercapaciteit.
    Verwante Producten

 

5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 0

5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 15 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 25 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 35 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 45 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 55 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 65 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 7
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 8
Productparameters
steekproeventijd
3-5 dagen
MOQ (OEM)
500-1000pcs
MOQ (Hygger)
10PCs
levertijd (OEM/ODM)
25 dagen
levertijd (Hygger)
3-5 dagen
 
 
Bedrijfsinformatie
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 9
Co. van MagoTrading van de Shenzhenstad, Ltd werd opgericht in 2008, is het geregistreerde kapitaal één miljoen RMB. Wij worden gevestigd in de meest economisch actieve stad van Shenzhen, in de provincie van Guangdong, China. Aangezien het bedrijf werd opgericht, maakten wij „kwaliteit, merk, de dienst“ als kern van collectieve filosofie duidelijk. Na vele jaren van de groei en ontwikkeling, hebben wij onze eigen unieke voordelen in het aquariummateriaal gevestigd. Wij hebben het merk „Hygger“ over de hele wereld geregistreerd. Wij hebben een goede marktreputatie in Europa, de Verenigde Staten en op de rest van de wereld, gehandhaafd en het lof en de gunst van grote aantallen online in het groot of kleinhandelsklanten, evenals off-line distributieagenten opgeslaen.
Wij hebben overeenkomsten in samenwerkingsverband met vele eminente en veteraanondernemingen die in China, huisdierenproducten, luchtpomp, waterpomp, verlichting, decoratie, het schoonmaken, aquariumtanks impliceren. Wij hebben rijke ervaring in het gebied zoals ODM onderzoek, Bureau, OEM. De meesten van ondernemingen die met ons samenwerken zijn wereldberoemde bedrijven. Elk van onze producten hebben dadelijk beschikbare adequate inventaris, in strikte overeenstemming met het de de diverse industrie standaardproductie, vervaardiging en beheer, en gediplomeerd met Ce, ROSH, TUV, FCC, en sommige producten gediplomeerd met UL, ETL, PSE, enz. Nu ontwikkelen wij krachtig de markt in Westelijk Europa, Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, Australië, Japan. Wij stemmen in met onderzoeken van groothandelaars, agenten, en detailhandelaars rond de wereld om als agenten voor onze producten te handelen of verkoopprogramma's te ontwikkelen in samenwerkingsverband.
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 10
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 11
Certificatie
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 12
Onze Voordelen
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 13
Workshopbeelden
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 14
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 15
5 van het Titaniumvissen van de gallontank 50w de Tankverwarmer 16
FAQ
1. Kan ik een steekproef krijgen? Ja, kunt u kleine steekproevenlasten betalen. 2. hoe te om product te installeren? wij zullen u installatiegids geven, dan kunt u door zich gemakkelijk installeren. 3. hoe spoedig kan ik een prijsopgave krijgen? Voor de meeste projecten, zodra wij de stijl en de grootte kennen, kunnen wij u van een prijsopgave voorzien met in 24 uren. 4.Do u keurt aanpassingsorde goed? Ja, en MOQ 1000pcs. 5.What zou ik alvorens opdracht te geven tot moeten doen? Alvorens opdracht te geven tot, moeten wij de de productdetails en prijs bevestigen, en bevestigen het materiaal u koos, dan kunt u beginnen opdracht te geven tot. 6.Do u verleent de ontwerpdiensten? Ja, verlenen wij de ontwerpdiensten voor het aquarium. Met inbegrip van het ontwerp van de aquariumdecoratie, de steunregelingontwerp van het aquariumleven en het ontwerp van de poolverlichting. 7, kunnen u aaccept kleine orde? ja, Ons Hygger-merkproduct MOQ 5 PCs. Als OEM, MOQ 500-1000pcs.

Contactgegevens
Tracy Paeng

Telefoonnummer : +86-755-2870 4179

WhatsApp : +8613316474557