aboutus

Shenzhen Mago Trading Co., Ltd.

Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken: Hygger, AQQA
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 10000000-100000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Hygger heeft meer dan 10 jaar ervarings van de aquariumproducten die zich op vissentank concentreert,

Het aquariumlicht, waterpomp, interne filter, busfilter, luchtpomp, verwarmer, aquarium plastic installaties, harsdecoratie, aquariumgrint, vist etc. netto, luchtsteen, grintreinigingsmachine, filterborstel, bio-bal, sponsfilter.

Wij zijn constant in de achtervolging van nieuwe technologie en superieure productkwaliteit geweest. Respecterend individualiteit en hechtend belang aan het concept mensen dat ons bedrijf maakt een creatieve, vrije en open ondernemingscultuur vormen. Nu, is Ons Hygger-merk een actieve deelnemer en een promotor van R&D en de productie op aquicultuurmateriaal geworden. Zij niet alleen heeft een goede reputatie in de binnenlandse markt, en de producten worden ook uitgevoerd naar Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Spanje en andere meer dan 30 landen, die de erkenning van vele klanten en consumenten wonnen.

 

Wij denken om ons met lokale agenten rond de wereld, en over de hele wereld in de nabije toekomst beter het dienen van de klanten door distributiekanalen te ontwikkelen en samen te werken. Wij geloven dat onze Hygger-producten tot grote waarde voor onze handelaars, verdelers, agenten en ons eind - gebruikersklanten zullen leiden.

 

Onze voordelen:

 

  • Grondig geïnspecteerd van materiële selectie aan productie en verpakking, en de producten gediplomeerd met Ce, ROSH, TUV, FCC, UL, ETL en PSE.
  • Normatief prijsbeheersysteem voor de prijs van kleinhandels, in het groot en enig agentschap.
  •  Om het even welk product vraagt u kan een bericht op onze officiële website (www.hygger-online.com) verlaten, zullen wij u een bevredigend antwoord binnen 24 uren geven.
  •  om de kosten van de reclame van de klant te drukken, verlenen wij productbeelden, affiches, video's en de steunen van de productinformatie.
  • levertijd 5-7 dagen voor Hygger-producten.
  • Het terugkeertarief van Hygger is dicht aan nul. om klanten gerust te stellen, ruilen wij het oude product voor nieuwe als de kwaliteitsproblemen na het ontvangen van het product worden gevonden.
  • Hebbend exclusieve agent op Amazonië, en ook sommige verdelers in Europa, Verenigde Staten en andere plaats.
  • De nieuwe producten zullen en in markt komen om de drie maanden worden bijgewerkt.

 

 

Vertellend ons de gebieden en de landen dat u het interesseren om handelaars of verdelers hebt te zijn, en wij zijn bereid om van de dienst voor u te zijn.

Geschiedenis

2008: Shenzhen Mago die Co., Ltd uitwisselt werd gevestigd in Februari 2008

2008: Het Hyggermerk werd geregistreerd op 10 Juli, 2008

2008-2017: Bedrijfswerkingsgebied betrokken bij huisdierenproducten, keukenhuishouden, openluchtsporten, machtshulpmiddelen, huistextiel.

2018-2019: Het dagelijkse verkoopvolume kweekt 200% in vergelijking met vorig jaar, en de jaarlijkse omzetonderbreking door tot USD$10 miljoen.

2020: AQQA-merk werd geregistreerd op 10 Juli, 2018

 

Tot dusver zijn er onze agenten en verdelers in Noord-Amerika, Westelijk Europa, Japan en andere regio's, het bestaande team van het bedrijf van meer dan 100 mensen.

Dienst

Onze Opdracht moet hoogte - kwaliteitsproducten aan klanten wereldwijd aanbieden en maximumwaarde aan ons eind creëren - gebruiker.

Onze kernwaarde is innovatie, de dienst en super hoogte - kwaliteit. Onze bedrijffilosofie is open en praktisch, en absorbeert actief nieuwe bekwaamheid en verbetert onophoudelijk onze producten en dienst.

Hygger poogt globale verbindingen met internationale handelaars/verdelers te bouwen rond de wereld en tot een win-win situatie tussen Hygger en onze distributiepartners te leiden. Met onze innovatieve ontwerpen en hoog - kwaliteitsproducten, hopen wij om onze handelaars/verdelers te helpen om winsten te slagen en te maken in hun gebieden en markten.

Hygger bouwt motionalverbindingen tussen mensen en producten. Met onze doorbraakontwerpen, hopen wij dat het meer bescherming, veiligheid en gemak voor mensen in hun dagelijks gebruik van aquariumproduct brengt.

Ons Team

Wij en ontwikkelen distributiekanalen oprecht agressief wereldwijd. Wij zouden onze handelaars of verdelers steunen en willen helpen om in hun nationale markt te groeien.

Waarom kies ons?
Merkkwaliteit
Origineel Ontwerp
Snel Verschepend
Concurrerende Prijs
Constant de nieuwe producten van R&D en van de lancering

 

 

Contactgegevens